Hotellet i Tana har reåpnet på nyåret med nye eiere og nytt navn: Elva hotell og camping. – Det har vært en stri tørn en måned med malekostene, for å gjøre klar til et nytt år med kurs og aktiviteter, sa salgs- og markedssjef Arnt-Ove Andersen under åpningen mandag. Daglig leder Wenche Andersen forteller at hotellet har 29 rom, både enkle, doble og kombinerte. Fem av disse er pusset opp, resten tas etterhvert. I tillegg til Arnt-Ove og Wenche, er det fem ansatte, pluss helgevikarer. Det kan dessuten bli aktuelt å utvide staben.

 

Les mer: Fra artikkelen i Sàgat

2. januar 2012 åpner vi dørene.
Elva Hotel ligger idyllisk til ved Tanaelvas bredd, midt i hjertet av Øst-Finnmark. Elva Hotel er et perfekt utgangspunkt for å utforske den fantastiske naturen i området. Kurs/konferanser, mat, aktiviteter og velvære.
I tillegg åpner Dows Spisested med fantastisk mat i hotellets lokaler.

Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 78 92 82 22

Daglig leder:
Arnt-Ove Andersen
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 951 47 609

Kart